Zakelijk

Shortlease en verhuur

Op zoek naar een uiterst flexibele vorm van mobiliteit? Shortlease en verhuur zijn de oplossingen als je op zoek bent naar een auto voor een korte tijd, zonder langdurig contract, maar wel met alle ontzorging van een full-operational lease. De personenauto’s van Leasepartner zijn al beschikbaar vanaf 1 dag en ook nog eens direct leverbaar.

Wat is shortlease?

De prioriteit van ons bedrijf is om u mobiel te houden. Daarom zijn de belangrijkste leaseprioriteiten voor ons  flexibiliteit en snelheid. Wilt u  morgen al kunnen rijden. Bij Leasepartner ben je binnen 24 tot 48 uur mobiel met de flexibiliteit om je contract na 3 maanden maandelijks op te zeggen, wanneer dit jou het beste uitkomt.

Waarom shortlease bij Leasepartner?

Wat is autoverhuur?

Wanneer u voor korte tijd behoefte heeft aan een andere, of extra auto, dan is Leasepartner, onder de naam Auto Totaal Autoverhuur, de beste oplossing voor u. Auto Totaal Autoverhuur verhuurt auto’s vanaf 1 dag voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij hebben altijd courante en compleet uitgeruste auto’s. Zo beschikt u altijd snel en flexibel over passend tijdelijk vervoer voor een zeer scherp tarief.

LeasVoor nog meer gemak kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Waarom huren bij Auto Totaal Autoverhuur?

×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?