Zakelijk

Financial lease bij Leasepartner

Efficiënt jouw auto financieren met een financial lease of huurkoop

Huurkoop is de particuliere vorm van een financial lease, of financiering, en is een vorm van leasen die eigenlijk het beste te vergelijken met een lening bij de bank. Jij koopt de auto, maar betaalt in termijnen aan de leasemaatschappij / financieringsmaatschappij. In het leasecontract spreekt je af hoeveel je per maand betaalt. Op deze manier zijn wij als leasemaatschappij juridisch eigenaar van de auto en jij bent economisch eigenaar van de auto.

Als het leasecontract is afgelopen, en alle termijnen betaald zijn, kan je de (zakelijke) lease auto overnemen voor de vooraf overeengekomen prijs of slottermijn. Dit in tegenstelling tot een operational lease. Dan wordt de leasewagen nooit jouw eigendom.

Naast een huurkoop, kan je ook kiezen voor een operational lease. Ontdek wat de verschillen zijn tussen financial lease en operational lease en welke vorm het beste bij jou past.

 
Kopen of leasen

Voor- en nadelen van een huurkoop

Wij hebben alle voor- en nadelen van een financial lease voor jou op een rij gezet hieronder. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Voordelen

Nadeel

Financiering op occasions

Een occasion is ook interessant om met financiering te rijden. Leasepartner biedt dan ook zijn occasions aan met een huurkoop constructie. Bekijk via de onderstaande button direct het aanbod occasions van een groot aantal merken en zie hier ook direct het tarief voor een financiering.

Showroom At-Lease
×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?