Zakelijk

Private lease: snel en makkelijk geregeld bij Leasepartner

Private leasen, of privé leasen, is zorgeloos rijden in een jong gebruikte of splinternieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende, onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud ofreparatie. Het enige wat je nog zelf moet betalen, is brandstof, parkeerkosten, eventuele boetes of je eigen risico bij een niet verhaalbare schade. Je bent geen eigenaar, maar huurt de auto. Je bepaalt zelf hoe lang je de auto leaset. Geen rompslomp meer, maar zorgeloos autorijden voor een scherpe prijs! En bij ons ook nog eens zonder een BKR-registratie!

Private lease bij Leasepartner

Vandaag rijden?

Vandaag nog rijden in jouw nieuwe leaseauto?  Kies één van onze voorraadauto’sStuur jouw financiële documenten mee en je rijdt vandaag nog weg in je nieuwe leaseauto!

Afhankelijk van je privésituatie hebben wij een aantal documenten van jou nodig, bijvoorbeeld een loonstrookje, bankafschrift met de bijschrijving van het loon, afschrijving van de woonlasten op het bankafschrift of een kopie van je rijbewijs.

Auto nodig voor een korte tijd?

Particuliere shortlease!

Heb jij voor een korte tijd een auto nodig? Tussen 1 maand en 12 maanden? Dan is shortlease iets voor jou!

Let op, alle prijzen op onze website zijn gebaseerd op een zakelijke lease en dan ook exclusief BTW. Tel hier de BTW bij op en je hebt de juiste prijs voor particuliere shortlease!

Zien wij jou binnenkort ook wegrijden in een leaseauto van Leasepartner?

Private lease

Offerte aanvragen?

Neem contact met ons op
Naam(Vereist)
Leasevorm(Vereist)
×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?