Zakelijk

Wat is private lease bij Leasepartner?

Private leasen, of privé leasen, is zorgeloos rijden in een jong gebruikte of splinternieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende, onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud of reparatie. Het enige wat je nog zelf moet betalen, is brandstof, parkeerkosten, eventuele boetes of je eigen risico bij een niet verhaalbare schade. Je bent geen eigenaar, maar huurt de auto. Je bepaalt zelf hoe lang je de auto leaset. Geen rompslomp meer, maar zorgeloos autorijden voor een scherpe prijs!

Waarom private lease?

Wil je in een complete en nieuwe auto rijden of een goed onderhouden, jonge occasion? Wil je iedere maand een vast maandbedrag betalen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent? Dan is Private Lease bij Leasepartner zeker interessant voor jou! Hieronder hebben wij nog een aantal voordelen beschreven van private lease bij Leasepartner.

Jouw favoriete auto

Rijd de ideale auto die bij jouw situatie past. Of het nu gaat om een ruime auto, of dat je een compacte stadsauto zoekt, bij Leasepartner ben je aan het juiste adres. Wij hebben altijd een auto die in jouw wensen past.

Een vast maandbedrag

Private lease kun je zien als een soort abonnement waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. Dit bedrag is inclusief veel voorkomende kosten. Wij regelen en betalen bijna alles voor je. Het enige dat buiten je leasebedrag valt is de brandstof, verkeersboetes en de wasstraat.

Interessant als je

Reparatie, onderhoud en banden

Onderhoud en bandenvervanging bij slijtage regel je eenvoudig. Er is altijd wel een garage bij je in de buurt waarmee wij samenwerken.

Wegenbelasting

De maandelijkse kosten van de wegenbelasting, of houderschapsbelasting (HSB), hoef je niet zelf te betalen.

Verzekeringen

Bij ons is standaard Schadeverzekering Inzittenden inbegrepen in het maandbedrag. Daarnaast is ook de WA-verzekering en de Cascodekking geregeld.

Pechhulp

Sta je met pech? Of heb je andere technische problemen met je auto? Maak je geen zorgen. Nationale hulpdiensten staan voor je klaar.

Schadeherstel en glasreparatie

Mocht je onverhoopt schade rijden, dan kost je dat niet meer dan het eigen risico. Bij schade of glasreparatie helpen wij jou weer zo snel mogelijk op weg.

Gratis vervangend vervoer

Staat jouw auto al 72 uur bij de garage voor onderhoud of schadeherstel? Dan is het vervangende vervoer gratis altijs gratis.

Geen afleveringskosten

Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk kunt gaan rijden. Wij leveren de auto af op iedere gewenste locatie binnen Nederland, zonder dat je hiervoor hoeft te betalen.

Geen BKR-registratie

Leasepartner is geen lid van het Keurmerk Private Lease, omdat wij van mening zijn dat deze niét voor de consument geschreven is. Dat betekent ook dat wij niet verplicht zijn tot een BKR- registratie bij private lease.

Een passende looptijd

Bij Leasepartner heb je de keuze uit een looptijd van 12 tot en met 72 maanden. Zo kun je altijd de looptijd kiezen die in jouw situatie past. Verandert er iets in je persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Een passende jaarkilometrage

Hoeveel kilometer verwacht je per jaar te gaan reizen? Wij maken het leasecontract voor jou op maat.

Private lease

Vormen van private lease

Private lease

Met de term ‘Private Lease’ wordt in deze context vooral het leasen van een nieuwe auto bedoeld. Hierbij rijd je in een splinternieuwe auto die je voor een deel zelf hebt samengesteld. Heerlijk, die nieuwe autogeur!

Occasion private lease

Het privé leasen van een occasion is voordelig en zonder de risico’s die je normaal hebt bij het aanschaffen van een tweedehandse auto. Waar je bij het kopen van een auto geen duidelijk inzicht hebt in de geschiedenis van de auto, hoef je je daar bij Private Lease Occasion ook niet druk om te maken. Een occasion is maximaal vier jaar oud en de financiële risico’s van meer onderhoud zijn gedekt, de voorwaarden van Private Lease en Occasion Lease zijn namelijk exact hetzelfde. Doordat de auto niet nieuw is, profiteer je van een scherper leasetarief en een kortere levertijd.

×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?