Zakelijk

Over Leasepartner

Leasepartner is een zelfstandig, universeel, bank- en merkonafhankelijke leasemaatschappij opgericht in 2008 als onderdeel van At-Lease en Auto-Totaal.  Zo zijn wij thuis in vrijwel ieder automerk. Wij werken met een compact en gedreven team, die alles op alles zet om u maximaal te ontzorgen in uw wagenpark. Met onze jarenlange ervaring en passie voor mobiliteit en ondernemen verdiepen wij ons eerst in uw bedrijf en mobiliteitsbehoeften alvorens we met een gedegen advies komen.

Wij hechten veel waarde aan een langdurige warme relatie met onze bestaande en nieuwe klanten, en zullen ook in mindere tijden altijd naast u blijven staan om naar oplossingen te zoeken.

Over ons

Missie

Met onze flexibiliteit en korte lijnen, zijn wij een volwaardige leasemaatschappij voor particulieren en MKB ondernemingen. Samen met u gaan wij altijd op zoek naar de ideale oplossing en streven wij naar een maximale klanttevredenheid. Wij ontzorgen u, zodat u geen omkijken meer heeft naar uw mobiliteit. Uw wagenpark is onze zorg en verantwoordelijkheid. Onze voorwaarden zijn duidelijk, helder en transparant.

Ons motto hierin is zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen!

×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?